Voorgerechten en hapjes
Bruschetta met paprika, ansjovis, kappertjes en smeerbare kaas
ONTDEK HET PRODUCT4
Personen10
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
2 potten Saclà Gegrilde Paprika's
1 volkorenbrood
1 teen knoflook
200 g smeerbare kaas
16 ansjovisfilets in olie
16 kappertjes
Stukjes pistache naar smaak
Bereiding
1 Snijd het brood in 8 sneetjes van ca. 1 cm dik.
2 Pers de knoflook en smeer deze op elk sneetje brood.
3 Verdeel een dunne laag kaas over elk sneetje brood.
4 Bestrooi met de Saclà gegrilde paprika's en garneer met kappertjes en ansjovisfilets.
5 Garneer met stukjes pistache. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Snijd het brood in 8 sneetjes van ca. 1 cm dik.
2 Pers de knoflook en smeer deze op elk sneetje brood.
3 Verdeel een dunne laag kaas over elk sneetje brood.
4 Bestrooi met de Saclà gegrilde paprika's en garneer met kappertjes en ansjovisfilets.
5 Garneer met stukjes pistache. Eet smakelijk!