Salades en Bijgerechten
Warme salade van kikkererwten, mozzarella en gedroogde tomaten paté
ONTDEK HET PRODUCT4
Personen15
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà gedroogde tomaten paté
400 g uitgelekte voorgekookte kikkererwten
200 g kleine mozzarella
4 el Griekse yoghurt
80g Saclà gedroogde tomaten
Olijfolie eerste persing
Verse basilicum naar smaak
Bereiding
1 Spoel de voorgekookte kikkererwten af en laat ze uitlekken.
2 Verwarm de kikkererwten met een scheutje olijfolie eerste persing in een pan.
3 Meng in een grote kom 4 eetlepels Saclà gedroogde tomaten paté met 4 eetlepels Griekse yoghurt.
4 Snijd de stukjes mozzarella in 4 delen en snijd de Saclà gedroogde tomaten in gelijke reepjes.
5 Voeg de kikkererwten, de mozzarella en de gedroogde tomaten toe aan de saus.
6 Serveer met een scheutje olijfolie eerste persing en wat blaadjes verse basilicum. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Spoel de voorgekookte kikkererwten af en laat ze uitlekken.
2 Verwarm de kikkererwten met een scheutje olijfolie eerste persing in een pan.
3 Meng in een grote kom 4 eetlepels Saclà gedroogde tomaten paté met 4 eetlepels Griekse yoghurt.
4 Snijd de stukjes mozzarella in 4 delen en snijd de Saclà gedroogde tomaten in gelijke reepjes.
5 Voeg de kikkererwten, de mozzarella en de gedroogde tomaten toe aan de saus.
6 Serveer met een scheutje olijfolie eerste persing en wat blaadjes verse basilicum. Eet smakelijk!