4
Personen60
MinutenMoeilijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
90 g Saclà Brood topping tomaat en olijven
190 g Saclà Gemarineerde artisjokken
800 g rosbief
3 eetlepels extra vierge olijfolie
1/2 kopje witte wijn
2 eetlepels grof zout
1 takje rozemarijn
1 takje salie
Marjoleinblaadjes naar smaak
Bereiding
1 Bind het vlees met keukentouw vast om de rosbief te vormen.
2 Verwarm de oven voor op 200° C.
3 Was, droog en snijd de rozemarijn en salie fijn, voeg het zout toe.
4 Sprenkel de extra vierge olijfolie in een pan en bak het vlees ca. 5 minuten. Draai het continu zodat het aan alle kanten gekleurd is. Laat sudderen met wijn.
5 Haal het vlees uit de pan en bestrooi met zout op smaak gebracht met kruiden. Doe het in de pan en zet in de oven voor ca. 20 minuten.
6 Laat het na het koken nog ca. 10 minuten in de oven rusten zodat het vlees de sappen weer kan opnemen.
7 Snijd het vlees in dunne en gelijke plakjes.
8 Verdeel het vlees, vorm bolletjes van Saclà Brood topping met twee lepels en leg ze op elke plak. Voeg de Saclà Gemarineerde Artisjokken en de verse marjoleinblaadjes toe. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Bind het vlees met keukentouw vast om de rosbief te vormen.
2 Verwarm de oven voor op 200° C.
3 Was, droog en snijd de rozemarijn en salie fijn, voeg het zout toe.
4 Sprenkel de extra vierge olijfolie in een pan en bak het vlees ca. 5 minuten. Draai het continu zodat het aan alle kanten gekleurd is. Laat sudderen met wijn.
5 Haal het vlees uit de pan en bestrooi met zout op smaak gebracht met kruiden. Doe het in de pan en zet in de oven voor ca. 20 minuten.
6 Laat het na het koken nog ca. 10 minuten in de oven rusten zodat het vlees de sappen weer kan opnemen.
7 Snijd het vlees in dunne en gelijke plakjes.
8 Verdeel het vlees, vorm bolletjes van Saclà Brood topping met twee lepels en leg ze op elke plak. Voeg de Saclà Gemarineerde Artisjokken en de verse marjoleinblaadjes toe. Eet smakelijk!