Pesti
Pesto van basilicum (190g)
Om onze Classic Basil Pesto te maken, beuken we samen de verse bladeren met Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano en pijnboompitten. Met één pot van onze Basil Pesto creëer je eindeloze authentieke gerechten en Italiaanse kanten – van vrijdagavond pizza en knoflookbrood tot garnalenpasta en kiptagliatelle.
Pesto van basilicum (190g)
Ingrediënten
KAN SPOREN VAN ANDERE NOTEN OF AARDNOTEN BEVATTEN. ALS U LIJDT AAN ENIGE ALLERGIE, LEES DAN ALTIJD HET ETIKET OP DE VERPAKKING, ER IS MOGELIJK IETS VERANDERD.
Zonnebloemolie
Basilicum
Kazen (MELK)(kaas, Parmigiano Reggiano BOB, Pecorino)
CASHEWNOTEN
Zout
Glucose
Aardappelvlokken
Aroma's
Pijnboompitten
Zuurteregelaar: melkzuur
Natuurlijke knoflookaroma's
Extra vierge olijfolie
Specerijen
Allergenen: MELK, CASHEWNOTEN
GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDEN VOOR 100G PRODUCT
Energie
1882 kJ / 456 kcal
Vetten
45 g waarvan verzadigde vetzuren 6,4 g
Koolhydraten
6,6 g waarvan suikers 3,5 g
Eiwitten
4,9 g
Voedingsvezels
2,7 g
Zout
3,3 g
Nettogewicht
190 g
Diengrootte
47,5 g
ONTDEK DE RECEPTEN MET
Pesto van basilicum (190g)
-
Groentesoep met pesto alla Genovese en croutons
-
Octopus en aardappelen met pestodressing
-
Focaccia met stracchino kaas en Pesto alla Genovese