Pastagerechten en soepen
Fusilli met pesto alla Genovese, aardappelen en sperziebonen
ONTDEK HET PRODUCT4
Personen30
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà Pesto alla Genovese
320 g fusilli
200 g aardappelen
100 g verse (of bevroren) sperziebonen
25 g grof zout
Extra vierge olijfolie naar smaak
Verse basilicum naar smaak
Bereiding
1 Breng in een grote pan ongeveer 3 liter water aan de kook.
2 Was en maak de sperziebonen en aardappelen schoon en snijd in stukjes.
3 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking (gewoonlijk ongeveer 10 minuten). Doe het zout, de pasta en de aardappelen in de pan.
4 Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe en kook nog 5 minuten.
5 Proef de groenten en de pasta voor het uitlekken.
6 Giet af, breng op smaak met Saclà Pesto alla Genovese, besprenkel met extra vierge olijfolie en garneer met verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Breng in een grote pan ongeveer 3 liter water aan de kook.
2 Was en maak de sperziebonen en aardappelen schoon en snijd in stukjes.
3 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking (gewoonlijk ongeveer 10 minuten). Doe het zout, de pasta en de aardappelen in de pan.
4 Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe en kook nog 5 minuten.
5 Proef de groenten en de pasta voor het uitlekken.
6 Giet af, breng op smaak met Saclà Pesto alla Genovese, besprenkel met extra vierge olijfolie en garneer met verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!