4
Personen15
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà Brood topping tomaat en basilicum
1 venkel
1 rode sla
4 wortelen
2 lente-uitjes
1 selderhart
200 g cherry tomaatjes
125 g natuurlijke yoghurt
Citroensap naar smaak
Bereiding
1 Meng in een kom de yoghurt met 4 eetlepels Saclà Brood topping en enkele druppels versgeperst citroensap.
2 Was en droog de groenten.
3 Snijd de venkelharten in partjes.
4 Schrob de wortelen met behulp van een mes en snijd ze in reepjes door ze in de lengte in 4 delen te snijden.
5 Maak de lente-uitjes schoon, verwijder de buitenste laag en snijd in de lengte in 4 delen.
6 Verwijder het externe deel van het selderijhart en snijd in staafjes.
7 Presenteer alle groenten op een bord en zet de kom met de pittige pesto in het midden. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Meng in een kom de yoghurt met 4 eetlepels Saclà Brood topping en enkele druppels versgeperst citroensap.
2 Was en droog de groenten.
3 Snijd de venkelharten in partjes.
4 Schrob de wortelen met behulp van een mes en snijd ze in reepjes door ze in de lengte in 4 delen te snijden.
5 Maak de lente-uitjes schoon, verwijder de buitenste laag en snijd in de lengte in 4 delen.
6 Verwijder het externe deel van het selderijhart en snijd in staafjes.
7 Presenteer alle groenten op een bord en zet de kom met de pittige pesto in het midden. Eet smakelijk!