4
Personen20
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g rode pesto
320 g volkoren spaghetti
100 g Saclà gedroodge tomaten
25 g grof zout
2 el broodkruimels
Extra vierge olijfolie naar smaak
Bereiding
1 Breng in een grote pan ongeveer 3 liter water aan de kook om de volkoren spaghetti te koken. Doe het zout en de pasta in het water.
2 Kook de spaghetti in ca. 7 minuten volgens de instructies op de verpakking.
3 Bereid de broodkruimels voor. Verkruimel het oude brood met de mixer en hak het fijn. Als u vers brood gebruikt, roostert u de stukjes brood van tevoren in een pan met antiaanbaklaag.
4 Doe de rode pesto in een grote pan en verwarm deze ca. 2 minuten.
5 Snijd de gedroogde tomaten van Saclà in stukjes en voeg ze toe aan de saus.
6 Giet de spaghetti af, voeg toe aan de saus en roer voorzichtig.
7 Serveer de spaghetti met een scheutje extra vierge olijfolie en wat broodkruimels. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Breng in een grote pan ongeveer 3 liter water aan de kook om de volkoren spaghetti te koken. Doe het zout en de pasta in het water.
2 Kook de spaghetti in ca. 7 minuten volgens de instructies op de verpakking.
3 Bereid de broodkruimels voor. Verkruimel het oude brood met de mixer en hak het fijn. Als u vers brood gebruikt, roostert u de stukjes brood van tevoren in een pan met antiaanbaklaag.
4 Doe de rode pesto in een grote pan en verwarm deze ca. 2 minuten.
5 Snijd de gedroogde tomaten van Saclà in stukjes en voeg ze toe aan de saus.
6 Giet de spaghetti af, voeg toe aan de saus en roer voorzichtig.
7 Serveer de spaghetti met een scheutje extra vierge olijfolie en wat broodkruimels. Eet smakelijk!